Karibou

Software

Karibou is gespecialiseerd in diverse disciplines op het gebied van softwareontwikkeling. Wat uw eisen ook zijn, Karibou kan altijd en voor alle platformen een oplossing op maat leveren.

Desktop

Hoewel de rol van de desktop continu aan het veranderen is, blijft er vraag naar desktopapplicaties. Dit kan variëren van hele eenvoudige hulpmiddelen tot complexe bedrijfsapplicaties.

Karibou maakt voor het programmeren van desktopapplicaties gebruik van Qt of het .NET Framework. Indien de applicatie alleen bedoeld is voor Windows-systemen geniet het .NET Framework de voorkeur. Voornamelijk omdat dit ook mogelijkheden biedt om later eenvoudig een bijbehorende webapplicatie te kunnen leveren.

Web

Webapplicaties maken steeds meer hun opmars. Applicaties moeten altijd overal en door iedereen benaderbaar zijn. Of het nu via een desktop, tablet of smartphone is. Hiervoor zijn webapplicaties bij uitstek geschikt. Ze vereisen daarnaast geen complexe installatie en kunnen met iedere browser gebruikt worden.

Karibou kan, afhankelijk van uw eisen, webapplicaties bouwen in ASP.NET of PHP. Uiteraard beschikt Karibou ook over de nodige kennis op het gebied van scripttalen als JavaScript. Gecombineerde web- en desktopapplicaties zijn ook mogelijk.

Mobiel

Steeds meer mensen beschikken over een smartphone of tablet. Daarbij verschuift de rol van de traditionele desktop meer een meer naar een deze mobiele apparaten.

Wanneer een webapplicatie niet voldoet, kan Karibou ook mobiele applicaties maken. Deze worden rechtstreeks op de mobiele apparaten geïnstalleerd en kunnen dan ook zonder internetverbinding worden gebruikt.